La Casa

Can Parranxo és una casa per gaudir, perfecta per un grup d'amics o família. Té uns espais comuns molt grans i agradables,  on pasar les hores en bona companyia.


Es lloga íntegrament a un sol grup. Disposa d'una àmplia cuina, un menjador, una gran sala, una sala de jocs per la mainada i una sala de billar.


Consta de cinc habitacions, dos d'aquestes amb dos llits individuals, una de llit doble, una amb un llit doble i un llit individual i una per quatre persones, amb un llit doble i dos llits individuals.Disposa d'unes zones comunes molt àmplies i còmodes. El menjador i la cuina comparteixen espais, encara que siguin dues estàncies diferents es comuniquen, així  podem  fer front comú als àpats, hi ha espai per tothom.

Una gran sala, amb sofàs i una taula, perfecta per jocs de taula davant de la llar de foc.

Una fantàstica sala de billar amb unes vistes precioses al camp i una sala de jocs per la mainada, per gaudir també dins de casa.

La casa s'ofereix íntegrament als hostes,  gaudint-la  en la seva totalitat. 
Al rebre als hostes, se-l's lliuren les claus de la casa, essent ells els únics ocupants.

Les reunions d'amics o de families són perfectes a Can Parranxo. Els seus espais permeten reunions en petits grups que conviden a la intimitat, o a debats i jocs que comportin tot el grup.

Sempre trobant un bon lloc per a compartir i gaudir d'uns dies de tranquilitat en aquest poble de la Garrotxa.

Les habitacions


Habitació Eulàlia

Una habitació gran i espaiosa a la planta baixa. Consta de quatre places, un llit doble i dos llits individuals. Als nens els emociona poder sortir corrent al jardí tant bon punt s'aixequen.


Habitació Natàlia
Una habitació amb un llit doble i un llit individual. Espaiosa i molt agradable. En el primer pis, amb les seves tres finestres mirant a l'ampli jardí. Un luxe llevar-s'hi.

Habitació Valèria
Habitació de dos llits individuals, també en el primer pis, habitació amb caràcter, que l'hi dóna la pica d'una de les antigues cuines de la casa, que s'ha preservat  a totes les restauracions.

Habitació Irene
També en el primer pis, aquesta habitació amb un llit doble conserva l'armari i el baúl d'herència familiar, que ens ha acompanyat durant anys i ara  compartim a Can Parranxo.

Habitació Maria
Aquesta habitació és al segon pis, separada de la resta d'habitacions, al costat de l'habitació de jocs i de la sala. Consta de dos llits individuals.

EL GARATGE


Tenim un magnífic garatge per les nostres bicicletes, per donar una volta pel poble o pels voltants. Una taula de treball per possibles reparacions i un kit de material bàsic per les mateixes. Podeu disfrutar de les  nostres bicis o portar les vostres, en aquest cas tindreu un espai on guardar-les sota clau.